TERMENI SI CONDITII de utilizare a prezentului site

  

 1. Acord cu privire la conditiile de utilizare ale prezentului Site

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre Rig Biomass SRL şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Accesand si utilizand prezentul Site, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii in totalitate. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari acesti termeni si conditii ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Rig Biomass SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselatorie, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea prezentelor conditii. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie:

(a) sa incetati utilizarea site-ului si

(b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate.

Nici compania, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentii sai sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

 

 1. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al societatii Rig Biomass SRL. De asemenea, va informam ca Rig Biomass SRL isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

 1. Interdictii pentru utilizatorii Site-ului
 • Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile de autor si drepturile conexe sau nu au incuviintarea titularului acestor drepturi pentru a publica materialul pe Internet.
 • Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte mesaje comerciale sau necomerciale de acest tip.
 • Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob, rasist, discriminatoriu, ca si mesajele obscene.
 • Sunt interzise linkurile catre alte site-uri postate in scop comercial.
 • rigbiomass.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor.
 • Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului site-ului.
 • Nu aveti voie sa publicati, transmiteti sau faceti referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea rosau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 • Nu este permisa publicarea, transmiterea sau referirea la nici un fel de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.
 • rigbiomass.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a unor mesaje, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate.
 • Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului mesajului si nu exprima in nici un fel pozitia rigbiomass.ro
 • rigbiomass.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor mesaje deja publicate, fie ca este vorba de o parte a mesajului (in acest caz stergerea va fi facuta intr-un mod explicit, cu o notificare in cuprinsul mesajului) fie intregul mesaj (in acest caz, stergerea mesajului se va face fara vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel incat este posibil ca mesajul discutabil, conform conditiilor de mai sus, sa ramana un timp pe site.
 • Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forum (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestor termeni.
 • Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forum oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

 

 1. Exonerarea de Raspundere

PENTRU TOTI UTILIZATORII ACESTUI SITE, FARA EXCEPTIE,  RIG BIOMASS SRL SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. RIG BIOMASS SRL NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

 

 1. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor prezente si/sau Continutul site-ului.